Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Op zoek naar goede garagedeuren?Dan zit u bij Siemar Garagedeuren goed!Bekijk snel ons aanbod
Elektrische bediening

Elektrische bediening

NovoPort

Novoport, de geïntegreerde aandrijving tbv sectionaaldeuren ISO20 en ISO45.

Uw droom van een eigen huis , vanzelfsprekend met garage, is al bereikt of staat op het punt in vervulling te gaan. U heeft alleen nog een mooie garagedeur nodig, in de juiste stijl, in de juiste kleur met het "neusje van de zalm" wat betreft comfort en veiligheid. Wij hebben de garagedeur die bij u past. Wij presenteren u NovoPort ®, het eerste en enige garagedeursysteem met geïntegreerde aandrijving!

Bij NovoPort ® horen garagedeur en aandrijving bij elkaar, nét als de motor bij uw auto. Doordat de garagedeur en aandrijving al in het ontwikkelingstraject aan elkaar waren gekoppeld, krijgt u de best denkbare combinatie van een automatische deur.

NovoPort ® biedt u veel extra comfort, gemak en veiligheid in vergelijking met een handbediende garagedeur. Bij weer en wind, overdag of 's nachts, te voet of vanuit de auto, u opent uw garagedeur voortaan in alle comfort met een simpele druk op de standaard geleverde afstandbediening. NovoPort ® voldoet vanzelfsprekend aan alle Europese (veiligheids) normen.

Opties:
- Handzender 2-kanaals
- Handzender 4-kanaals
- Handzender micro, 2-kanaals (klein fomaat)
- Sleutelschakelaar (eventueel draadloos)
- Codeschakelaar (eventueel draadloos)
- Veiligheids fotocel
- Noodontgrendeling

Novomatic 403 - 553 - 803


De Novomatic garagedeuraandrijving is opgebouwd uit een motorunit en een geleiderrail. De motorunit is opgebouwd uit een chassis, voorzien van een drieknops programmeerpaneel, aandrijving, verlichting en kunststof behuizing. De geleiderrail bestaat uit een verzinkt stalen profiel met slede, waarin de standaard noodontgrendeling is verwerkt.

De geleiderail wordt geleverd met een tandriemsysteem. De garagedeuraandrijving is eventueel te combineren met een hekwerkaandrijving of externe verlichting. Zekerheid, duurzaamheid, comfort en vooral veiligheid zijn zaken die de Novomatic tot in lengte van jaren probleemloos in praktijk brengt.

Aandrijfunit in een grijze kunststof behuizing met geïntegreerde verlichting van 60W, met instelbare timerfunctie (instelbaar tussen 60 en 240s). In de aandrijfunit bevindt zich een 24V gelijkstroom elektromotor en de elektronische besturing.

Microprocessoren zorgen voor de besturing waardoor o.a. automatisch een (instelbare) softstart en softstop is ingeprogrammeerd wat een gelijkmatig verloop bij het openen en sluiten garandeert. De aandrijving is eenvoudig voor iedere situatie te programmeren m.b.v. de drieknopsbediening op de aandrijfunit.

Opties:
- Handzender 2-kanaals
- Handzender 4-kanaals
- Handzender micro, 2-kanaals (klein fomaat)
- Sleutelschakelaar (eventueel draadloos)
- Codeschakelaar (eventueel draadloos)
- Veiligheids fotocel
- Nood ontgrendeling


MDTtex
Solamagic
Soliday
Swela
Dickson
Somfy
Rainbow
Novoferm

Privacy